Piramides

Bergkristal piramide

Ervaar de krachtige, zuiverende werking van een bergkristal piramide voor jou en je omgeving. Een piramide van edelsteen wordt als energiecentrale gezien. De punt van de piramide stuurt energie door naar het grondvlak en andersom. Bij XoXo’s vind je edelstenen in de vorm van een piramide in allerlei mineralen. Zo bestel je niet alleen een piramide van bergkristal, maar ook een piramide van labradoriet, fluoriet of bronziet. Ontdek welke steen bij jou past.

De werking van een bergkristal piramide

Edelstenen zijn beschikbaar in allerlei vormen, waaronder in piramidevorm. Een piramide van bergkristal heeft diverse werkingseigenschappen. Deze heeft in het algemeen een zeer actieve genezende en zuiverende werking. Zo vermindert bergkristal onder andere menstruatieklachten, buikloop, huiduitslag en jeuk. Daarnaast geeft deze mineraal soort vitaliteit, reinigt het de geest en draagt het bij aan volharding. Je bestelt deze piramide in verschillende gewichtsklassen. Je bestelt in mijn webshop ook:

Bestel jouw piramide van edelsteen nu

Edelstenen, zoals in de vorm van een piramide, worden vanwege hun geneeskrachtige en zuiverende werking ook wel gezien als gifts from nature. Alle stenen die je bij XoXo’s bestelt zijn voorafgaand aan de inkoop door mij gevoeld. Hierdoor kun je rekenen op krachtige werking. Kies daarom de steen die bij je past en plaats je bestelling! Ben je toch niet tevreden over de bergkristal piramide? Dan heb je veertien dagen de tijd om deze te retourneren. Voor vragen of advies over bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrinaxoxos@outlook.com. Ik denk graag met je mee.