Een drakenschedel kiest jou uit!

Deze klik voel je gelijk. Hij grijpt je en laat je niet meer los. Dit is een duidelijk teken dat de draak met jou aan de slag wilt. Drakenenergie is een zeer krachtige en zuiverende energie.

Bij XoXo’s kun je een mosagaat, amethist, fluoriet of andere soort drakenschedels kopen. Draken zijn mythische wezens en spelen wereldwijd een rol in vele mythen en legendes. Draken komen uit een wereld die samengaat met magie. Drakenschedels geven daarom een bijna magische energie af: drakenenergie. Ik houd ervan en vind het bovenal betoverend.

De werking van een tijgeroog of groene of roze drakenschedel die je hier kunt kopen

Drakenschedels verhogen de energie in je huis en activeren drakenenergie. Iedere schedel geeft een ander soort energie af. Een tijgeroog drakenschedel beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft je in moeilijke periodes moed en vertrouwen. Een roze drakenschedel bevordert zelfacceptatie en inlevingsvermogen en maakt je ontvankelijk voor liefde. De groene drakenschedel van mosagaat die je in de webshop kunt kopen, werkt aardend en geeft een diepere verbinding met jouw intuïtie. Ook andere drakenschedels, bijvoorbeeld van onyx, labradoriet of fluoriet, stralen hun eigen krachtige, zuiverende energieën uit.

Een drakenschedel kiest jou uit!

De klik met een drakenschedel voel je gelijk. Dit is een duidelijk teken dat de draak met jou aan de slag wil. De draak laat je op een krachtige en directe manier zien waar je aandachtspunten liggen. Deze energie kan confronterend zijn. Als je kiest om te luisteren dan ontstaan er magische energieën. Luister dus naar je gevoel wanneer je een drakenschedel gaat kopen en ontdek zelf welke bij je past. Voel je je goed bij een roze drakenschedel? Of spreken de tijgeroog of een groene drakenschedel je meer aan om te kopen? Indien gewenst wil ik je hierin graag adviseren

Bestel de schedel die bij je past

Deze prachtige edelstenen geven je kracht in jouw dagelijks leven. Laat je betoveren door deze drakenschedels en voel welke jou roept! Kies je een roze drakenschedel? Of wil je toch een groene of tijgeroog drakenschedel kopen? Plaats je bestelling vóór 15.00 uur, dan verzend ik deze dezelfde dag nog. Voor meer informatie neem je contact met me op via 06-13128388, via sabrinaxoxos@outlook.com of het contactformulier.