Gouden driehoek edelsteen setjes

Gouden Driehoek: wat is het en hoe werkt het?

 

De Gouden Driehoek is een combinatie edelstenen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie edelstenen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan. Ze dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben: liefde, inzicht, balans en harmonie. Door deze kristallen in een driehoek te leggen zullen ze elkaars krachten versterken. De Gouden Driehoek transformeert negativiteit en zorgt voor positieve energie, rust en harmonie. En wie wil dat nou niet in huis?

 

Wat is de Gouden Driehoek?

De Gouden Driehoek bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. De combinatie van deze drie edelstenen zorgt voor een krachtige mix van reinigende en activerende energie.

 

De edelstenen:

 

Amethist

Deze paarse edelsteen helpt je om tot rust te komen en te ontspannen. Ook beschermd dit kristal je tegen negatieve energie.

 

Bergkristal

Deze heldere edelsteen zuivert de ruimte en het lichaam en brengt weer in balans. De steen reguleert energie en brengt energie. De helderheid van Bergkristal helpt je om helder na te denken en heeft een positief effect op je concentratie. Omdat Bergkristal in het bezit is van zoveel zuivere energie, kan de Bergkristal de werking van andere stenen versterken. Dit gebeurt ook bij de gouden driehoek.

 

Roze kwarts

Deze roze edelsteen heeft een heerlijke zachte energie. De steen brengt liefde en maakt mild. Rozenkwarts opent het hart en helpt je om lief te hebben en je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts kan je helpen om liefde voor jezelf te versterken en jezelf te accepteren zoals je bent. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij angst en stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. 

 

Waar helpt de Gouden Driehoek bij?

Je herkent het vast wel. Je komt ergens een lege ruimte binnen en je voelt een onprettige sfeer. Alsof de spanning van een ruzie in de lucht is blijven hangen. Nee, je verbeeldt je dit niet. Je voelt restenergie. Energie dat is achtergebleven in de ruimte.

Negatieve energieën van jezelf en huisgenoten kunnen zijn blijven hangen in je huis. Juist omdat je in je eigen huis helemaal jezelf bent en op je kwetsbaarst, kunnen die negatieve energieën juist in je eigen huis makkelijker vat op je krijgen. Zeker als je hier gevoelig voor bent, bijvoorbeeld omdat je hoogsensitief bent. Zonder dat je het door hebt kun je door deze zware energieën je somber, lusteloos, angstig of zelfs boos gaan voelen. Met de Gouden Driehoek kun je de energie in een ruimte weer in harmonie brengen. Je woonomgeving zal weer prettig en licht gaat aanvoelen zodat je thuis weer beter kunt opladen en ontspannen.