Wie ben ik?

 

Mijn  naam is Sabrina. Tijdens mijn eigen traject om weer in balans te komen heb ik diverse wegen bewandeld. Telkens was ik weer aangenaam verrast hoeveel kennis er is om op een natuurlijke manier onze lichaam en geest weer in balans te krijgen. Hierdoor raakte ik zeer gefascineerd in hoe ons lichaam met ons probeert te communiceren d.m.v. bijvoorbeeld klachten. En hoe ons lichaam weer een balans kan vinden wanneer we serieus luisteren. De vraag is soms wel hoe luister je goed.

 

Tijdens mijn reis kwam ik in aanraking met edelstenen. Dit voelde zo vertrouwt en vanzelfsprekend dat ik een edelstenen therapie cursus ging volgen. Ik verdiepte me steeds meer in de werking van de stenen op mensen, maar ook wat ze kunnen betekenen in je omgeving. En sindsdien adviseer ik heel wat mensen over welke edelstenen bij ze passen zowel persoonlijk als in hun huis.

Naast Edelsteen therapie heb ik nog meer cursussen en opleidingen gevolgd waarmee ik mezelf, omgeving en klanten graag ondersteun waaronder Biotensor, Bioresonantie, Natuurvoedingsdeskundige, Thouch for health,

Guasha voor het gezicht, Tongdiagnostiek, Aromatouch behandeling, MKB Medische basiskennis etc.