Verzenden

Na ontvangst van de betaling voor 15:00 uur worden de voorraad producten dezelfde dag verzonden van maandag t/m vrijdag. Indien de betaling na 15:00 uur of in het weekend plaats vindt dan worden de voorraad producten de volgende dag verzonden. Producten die niet op voorraad zijn hebben een gemiddelde levertermijn van 5 werkdagen. Afhankelijk van de snelheid van het vervoersbedrijf komt hier nog minimaal 1 werkdag bij.

Het is nu ook mogelijk om de producten af te halen. U dient in de eerste stap van uw bestelling alle gegevens in te vullen en op verzenden naar dit adres te kiezen. Bij de volgende stap kunt u de optie afhalen aanvinken.

 

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met de geleverde bestelling, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen ten alle tijden proberen om er gezamenlijk met u uit te komen. U heeft altijd het recht om de goederen terug te sturen. Doe dit pas nadat u bij ons heeft aangegeven het product te willen retourneren. Indien een product beschadigd wordt afgeleverd, maak dan altijd foto's van het beschadigde product en de verpakking. Producten dienen altijd in de originele verpakking te worden geretourneerd. Print hier uw retourformulier.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sabrinaxoxos@xoxos.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.