Anti straling

Tegenwoordig kunnen we draadloze en elektrische toepassingen niet meer weg denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar veel mensen weten niet dat het een bewezen feit is dat al deze producten ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's.

Symptomen en klachten door straling kunnen zijn: moeheid, kramp in de kaken, hoofdpijn, slapeloosheid, onrust, moeite met ademen. Of, en de mate waarin, straling belastend voor u is hangt van verschillende factoren af zoals: hoeveel beweging en rust u neemt, aan hoeveel stress u blootstaat en ook of u zich teveel zorgen maakt over straling.

Straling werkt in op de elektromagnetische interacties in het menselijk lichaam waar het biologische verstoring veroorzaakt. Deze verstoring die ons lichaam en ons functioneren vaak onbewust belast wordt elektrostress genoemd. Het verband tussen straling en gezondheidsklachten wordt vaak niet gelegd. Als straling is geneutraliseerd heeft dat vaak een positieve uitwerking.

Bronnen van straling zijn: mobiele en draadloze telefoon, babyfoon, wifi, zendmasten laptops, tablets, kunststof knuffels, lampen, niet geaarde stroomkabels, ijzeren bedden, elektronica in de auto, en andere stralingsbronnen.

Mobiele telefoons, draadloze (Dect) telefoons en babyfoons zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.


Beschermende oplossingen:

-speciale anti straling stickers die je op alle soorten elektrische apparaten kunt plakken zoals je telefoon, laptop, tv, game console, maar bijvoorbeeld ook in je meterkast. 

-zwarte toermalijn of Shungit neer leggen bij tv, modem, in de meterkast. 
 

- voor HSP-ers en mensen die snel overprikkeld raken kun je als extra ondersteuning het HSP setje bij je dragen.