Sorteer op

Een bergkristal of chakra piramide

Ervaar de krachtige, zuiverende werking van een bergkristal of chakra piramide voor jou en je omgeving. Een piramide van edelsteen wordt als energiecentrale gezien. De punt van de piramide stuurt energie door naar het grondvlak en andersom. Bij XoXo’s vind je edelstenen in de vorm van een piramide in allerlei mineralen. Zo bestel je niet alleen een piramide van bergkristal of een chakra piramide, maar ook een piramide van labradoriet, fluoriet of bronziet. Ontdek welke edelsteen bij jou past.

De werking van een bergkristal piramide

Edelstenen komen in diverse figuren en vormen voor, waaronder een piramidevorm. Een piramide van bergkristal heeft diverse werkingseigenschappen. Het heeft in het algemeen een zeer actieve genezende werking. Zo vermindert bergkristal onder andere menstruatieklachten, buikloop, huiduitslag en jeuk. Daarnaast geeft deze mineraalsoort vitaliteit, reinigt het de geest en draagt het bij aan je volharding. Je bestelt deze piramide in verschillende gewichtsklassen.

De werking van een chakra piramide

Chakra is Sanskriet voor ‘wiel van energie’. Het verwijst naar de energiestromingen in je lichaam, waarvan je er zeven hebt. Een chakra piramide bestaat uit zeven verschillende lagen mineralen. De lagen zijn bijvoorbeeld opgebouwd uit bergkristal, amethist, lapis lazuli, jade, aventurijn geel, aventurijn oranje en rode jaspis. De piramide versterkt de werking van ieder mineraal. Het helpt mogelijke blokkades van chakra’s op te heffen, zodat deze weer vrij in je lichaam doorstromen.

Bestel jouw piramide van edelsteen nu

Edelstenen, zoals in de vorm van een piramide, worden vanwege hun geneeskrachtige en zuiverende werking ook wel gezien als gifts from nature. Alle edelstenen die je bij XoXo’s bestelt zijn voorafgaand aan de inkoop door mij gevoeld. Hierdoor kun je rekenen op een krachtige werking. Kies daarom de edelsteen die bij je past en plaats je bestelling! Ben je toch niet tevreden? Dan heb je veertien dagen de tijd om deze te retourneren. Voor vragen of advies bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Ik denk graag met je mee. 

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel