Tegenwoordig kunnen we draadloze en elektrische toepassingen niet meer weg denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar veel mensen weten niet dat het een bewezen feit is dat al deze producten ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's.

Symptomen en klachten door straling kunnen zijn: moeheid, kramp in de kaken, hoofdpijn, slapeloosheid, onrust, moeite met ademen. Of, en de mate waarin, straling belastend voor u is hangt van verschillende factoren af zoals: hoeveel beweging en rust u neemt, aan hoeveel stress u blootstaat en ook of u zich teveel zorgen maakt over straling.

Straling werkt in op de elektromagnetische interacties in het menselijk lichaam waar het biologische verstoring veroorzaakt. Deze verstoring die ons lichaam en ons functioneren vaak onbewust belast wordt elektrostress genoemd. Het verband tussen straling en gezondheidsklachten wordt vaak niet gelegd. Als straling is geneutraliseerd heeft dat vaak een positeve uitwerking.

Bronnen van straling zijn: mobiele en draadloze telefoon, babyfoon, wifi, zendmasten laptops, tablets, kunststof knuffels, lampen, niet geaarde stroomkabels, ijzeren bedden, elektronica in de auto, en andere stralingsbronnen.

Mobiele telefoons, draadloze (Dect) telefoons en babyfoons zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.


Beschermende oplossingen:

-speciale anti straling stickers die je op alle soorten elektrische apparaten kunt plakken zoals je telefoon, laptop, tv, game console, maar bijvoorbeeld ook in je meterkast. 

-zwarte toermalijn of Shungit neer leggen bij tv, modem, in de meterkast. 
 

- voor hsp'ers en mensen die snel overprikkeld raken kun je als extra ondersteuning het hsp setje bij je dragen. 
 

 

Sorteer op
 • Electromagnetic waves filter
  Electromagnetic waves filter

  Electromagnetic waves filter

  24K gouden sticker
  De stickers hebben diverse teksten en afbeeldingen. Gebruik ze op elektrische apparaten om de elektromagnetische golven te reduceren.

  € 5,00
 • Anti stralingsset
  Anti stralingsset

  Anti stralingsset bestaande uit ruwe Roze kwarts, Bergkristal en Toermalijn.

  Te plaatsen op elke gewenste plek in huis.Denk ook eens aan de meterkast!

  Kleur: roze, wit en zwart

  € 12,50
 • Calm your house
  Calm your house

  Amethist staat bekent om zijn kalmerende werking. Deze Amethist cluster kanjer neemt spanning weg. Zet hem dus vooral op een plek in huis die meer Zen kan gebruiken.

  € 9,50
 • HSP-er setje
  HSP-er setje

  Deze set bestaat uit een aquamarijn trommelsteen, een labradoriet emu egg en een toermalijnkwarts trommelsteen. Het helpt aarden en beschermen tegen overprikkeling en negatieve invloeden.

  € 15,50
 • Quantum shield 5G vervanger RadiSafe
  Quantum shield 5G vervanger RadiSafe

  Quantum shield anti-stralingssticker voor oa uw mobiele en draadloze telefoon.
  1. beschermt tegen 5G, 4G en 3G
  2. beschermt tegen straling
  3. Neutraliseert onnodige EMF golven

  € 10,00
© 2016 - 2024 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel