Geodes

Bij XoXo’s kun je verschillende soorten geodes bestellen. Bekijk het ruime assortiment en kies een geode amethist of bergkristal die perfect bij je past. Als je stenen gaat uitzoeken, dan is het belangrijk dat je je hier goed bij voelt. Je kiest geodes op chakra, klacht of op kleur uit. Zo weet je zeker dat deze het gewenste effect voor je bereiken. Alle geodes zijn handpicked. Dit betekent dat ik ze stuk voor stuk heb gevoeld en gekeken of ze de juiste energie hebben. Zo bereikt een geode van bergkristal of amethist altijd een positief effect.

 


Wil je direct een geodes kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

Kies geodes van bergkristal en ervaar de zuiverende werking

In het ruime assortiment kun je een geode van bergkristal bestellen. Deze staan bekend om hun zuiverende en vitaliserende werking. Zet de geode van bergkristal in een ruimte om zo negatieve energie weg te halen. Ook zijn de geodes in twee stuks te bestellen, die samen één geheel vormen. Geef deze cadeau aan een vriend(in) of familielid om jullie verbinding met elkaar te symboliseren. Naast geodes bestel je bij ons ook piramides van bergkristal.

Een amethist geode

Naast een geode van bergkristal kun je bij mij ook een van amethist bestellen. Deze is niet alleen mooi om in de huiskamer of in je werkkamer te zetten, maar heeft ook een rustgevende en kalmerende werking. Voor mindful wonen en harmoniserende energie is de geode van amethist dan ook ideaal om in huis te halen. Wil je dit effect ook buitenshuis ervaren? Bekijk dan onze gepolijste stenen die je eenvoudig bij je draagt in een hangertje.

Neem contact met me op voor persoonlijk advies

Wil je geodes bestellen in mijn webshop? Of wil je meer weten over onze RadiSafestickers? Bekijk dan het assortiment en plaats direct je bestelling. Voor persoonlijk advies mag je altijd contact met me opnemen. Twijfel je bijvoorbeeld of je een geode van bergkristal of amethist wil bestellen? Bel dan naar 06-13128388 of stuur een e-mail naar info@xoxos.nl. Ik help je graag!

© 2016 - 2024 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel