Rookkwarts kopen

Besluit je om een rookkwarts te kopen, dan zul je merken dat deze edelsteen een positieve werking heeft op verschillende lichamelijke en geestelijke vlakken. Het is een edelsteen die je beschermt en helpt te aarden. Bij XoXo’s kun je een rookkwarts in verschillende uitvoeringen kopen, zoals een losse edelsteen of in de vorm van juwelen. Bekijk het aanbod en ga voor de edelsteen die goed voor je voelt.

 


Wil je direct een Rookkwarts kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Een rookkwarts met krachtige eigenschappen kopen

De rookkwarts is een aardende edelsteen. Dit wil zeggen dat hij jou helpt te aarden en te ontspannen. De edelsteen bevordert geestelijke veerkracht en vermindert depressie en faalangstige gevoelens. Net als de robijn edelsteen bevordert de rookkwarts je concentratie. Op lichamelijk vlak heeft rookkwarts een positieve werking op je geslachtsorganen en benen. Daarnaast biedt het bescherming tegen negatieve straling van onder andere computers en telefoons.

Nature op your life en bestel nu jouw edelstenen

Wil je graag een rookkwarts kopen? Dan haal je een echte creatie van moeder natuur in huis. Dankzij de helende werking van edelstenen ontvang je op natuurlijke wijze ondersteuning op allerlei geestelijke en lichamelijke vlakken. Plaats je bestelling vóór 15.00 uur, dan verzend ik deze dezelfde dag nog naar je toe. Als je vragen hebt of je ontvangt graag persoonlijk advies, bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Ik sta graag voor je klaar.

© 2016 - 2024 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel