Pendel met amethist edelsteen

Zoek je een pendel met een amethist edelsteen eraan? Deze vind je bij XoXo’s. Een edelsteen van amethist heeft een positieve werking op zowel lichamelijke als geestelijke vlakken. Door deze edelsteen in de vorm van een pendel te kopen, krijg je antwoorden op diverse vragen. Ontdek de verschillende mogelijkheden en ga voor de pendel met amethist edelsteen waar jij je goed bij voelt.

 


Wil je direct een Pendel amethist kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De eigenschappen van een pendel met amethist edelsteen

Een amethist is een krachtige, beschermende edelsteen. Op fysiek vlak heeft de edelsteen een positieve werking op je hart en vaten, bloedsamenstelling en bloedsomloop. Het vermindert daarnaast diverse klachten, waaronder hoofdpijn, stress, migraine en huidklachten. De amethist is een echte spirituele edelsteen en ondersteunt je op geestelijk vlak in onder andere de acceptatie van verlies, je intuïtie en je wilskracht.

Hoe ga je te werk met een pendel?

Wil je een pendel met een amethist edelsteen gebruiken om antwoorden te vinden op je vragen? Ga dan als volgt te werk. Rol de pendelketting op in je hand. Doe dit op een ontspannen manier waarbij je rustig doorademt. Op deze manier kan de pendel in beweging komen. Spreek, voordat je begint, met de pendel af welke beweging een bevestigend antwoord betekent en welke een niet-bevestigend antwoord. Na deze afspraak kun je beginnen en je vragen stellen.

Vind antwoorden op je vragen en bestel jouw pendel nu

Een pendel met amethist edelsteen helpt je antwoorden te vinden op vragen die je diep van binnen hebt. Ben je hiernaar op zoek? Bestel deze dan bij XoXo’s, dé webshop in edelstenen en aanverwante producten. Je vindt hier niet alleen een pendel met amethist edelstenen, maar ook producten als dragonstones, drakenschedels en lampen van zoutsteen. Als je je bestelling vóór 15.00 uur plaatst, verzend ik deze dezelfde dag nog naar je toe. Voor vragen en persoonlijk advies bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel