Blauw calciet

Bij Xoxo’s vind je blauw calciet, een edelsteen met krachtige werking. Op fysiek en mentaal vlak biedt calciet je namelijk op verschillende punten ondersteuning. Over het algemeen ervaar je dankzij de steen meer innerlijke rust. Bekijk het aanbod in de webshop en voel aan welke edelsteen bij je past. Alle stenen zijn handpicked en geselecteerd op basis van energie.

 


Wil je direct een Blauw calciet kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De eigenschappen van blauw calciet

De kleur van blauw calciet is een mengeling van blauw en grijs. De bekendste eigenschap van deze edelsteen is dat hij je spirituele ontwikkeling laat groeien. Daarnaast helpt de steen bij overgevoeligheid en bevordert het je concentratie. Op lichamelijk vlak vermindert het je hoge bloeddruk en algemene pijntjes. Net als de aquamarijn steen werkt calciet ontspannend. Blauw calciet haalt daarnaast negatieve energie weg uit ruimtes en draagt bij aan je innerlijke rust.

Plaats je bestelling en geef jezelf een gift from nature en plaats je bestelling

Gun jezelf of een ander een prachtig product, zoals een aventurijn steen en plaats je bestelling! Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over de steen van blauw calciet, dan heb je een retourtermijn van veertien dagen. Als je vragen hebt of graag persoonlijk advies ontvangt, ben je welkom om te bellen naar 06-13128388 of een e-mail te sturen naar info@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ik help je graag!

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel