Aquamarijn steen kopen

Door een aquamarijn steen te kopen, haal je een edelsteen met krachtige eigenschappen in huis. Een aquamarijn steen wordt ook wel een zeewatersteen genoemd. Bij XoXo’s bestel je deze steen in verschillende uitvoeringen, zoals in de vorm van een armband of als trommelsteen. Alle stenen die je in de webshop vindt, zijn handpicked. Voorafgaand aan de inkoop heb ik de energie van de edelstenen dan ook zelf gevoeld. Bekijk het aanbod voor het kopen van een aquamarijn waar jij je goed bij voelt.

 


Wil je direct een Aquamarijn kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Gun jezelf een gift from nature en besluit een aquamarijn steen te kopen

Aquamarijn is een zeewatersteen en dat zie je terug in de eigenschappen. Net als de zee werkt een aquamarijn steen kalmerend en verkoelend. De steen staat voor verheldering en is dan ook de ideale steen om bij je te dragen als je een moeilijk gesprek of conflict hebt. Verder brengt de steen helderziendheid en welzijn. Zoek je nog meer edelstenen die je welzijn bevorderen? Dan kunnen edelstenen van serafiniet je ook helpen. Of je nu een aquamarijn steen of een andere edelsteen besluit te kopen: zolang deze goed voor je voelt, ervaar je de werking ervan vanzelf.

Bestel de steen die goed voelt voor jou

Voel je dat de aquamarijn steen de juiste is om te kopen? Plaats dan je bestelling gemakkelijk in de webshop. Als je vóór 15.00 uur bestelt, stuur ik deze dezelfde dag nog naar je toe. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan heb je een retourmogelijkheid van veertien dagen. Heb je vragen over de stenen, zoals stenen van jade? Neem dan contact met me op door te bellen naar 06-13128388 of door een e-mail te sturen naar info@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel