Dragonstone kopen

Wil je graag een dragonstone kopen? Bestel deze dan bij XoXo’s, dé webshop waar je terecht kunt voor allerlei soorten krachtige, zuiverende edelstenen. De dragonstone wordt ook wel Bastiet of drakenbloedsteen genoemd. Deze steen activeert drakenenergie en helpt onder andere bij het ordenen van chaos.

 


Wil je direct een dragonstone kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Een dragonstone kopen helpt je op vele vlakken

De dragonstone is een unieke steen. Deze komt oorspronkelijk uit Australië. Net als een drakenschedel activeert de steen drakenenergie. De steen helpt bij de healing van de aarde, healing van een vorig leven en het ordenen van chaos. Daarnaast bevordert het vruchtbaarheid en helpt het je meer geaard te zijn. Heb je last van aandoeningen ten gevolge van een geblokkeerd basis- of heiligbeenchakra? Dan kan het kopen van een dragonstone je hierbij helpen. Ik help je uiteraard graag als je hier graag persoonlijk advies of begeleiding bij wilt.

Bestel de edelsteen die bij jou past

Bij XoXo’s vind je edelstenen met allerlei geneeskrachtige werkingen. Deze stenen worden ook wel gifts from nature genoemd. Naast een dragonstone kun je hier bijvoorbeeld een lamp van zoutsteen, een agaat of een pendel van amethist kopen. Plaats je je bestelling vóór 15.00 uur? Dan verzend ik deze dezelfde dag nog naar je toe. Mocht je niet helemaal tevreden zijn, dan kun je jouw bestelling binnen veertien dagen retourneren. Voor vragen of advies neem je telefonisch contact met me op via 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Ons assortiment

Sorteer op
 • Amethist trommelsteen
  Amethist trommelsteen

  Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritualiteit, intuïtie, gevoel van compassie en zonder oordeel, de stilte in jezelf te vinden, acceptatie

  € 0,80
 • Aqua aura
  Aqua aura

  Aqua aura heeft een positieve werking op de communicatie, bevordert zelfverwezenlijking, helpt bij het uiten van gevoelens, zorgt voor betere zelfexpressie, versterkt het immuunsysteem. Aqua aura helpt teg

  € 13,95
 • Aquamarijn trommelsteen
  Aquamarijn trommelsteen

  Aquamarijn wordt ook wel de zeewatersteen genoemd en staat symbool voor helderheid, zuiverheid en huwelijkstrouw. Aquamarijn is lid van de berilfamilie. Aquamarijn brengt welzijn, een goed geheugen en helderziendheid.

  € 3,75
 • Anhydriet
  Anhydriet

  Activeert hogere chakra's en kalmeert de geest. Zuivert het emotionele lichaam.

  € 15,00
 • Avaloniet
  Avaloniet

  Avaloniet is een echte opschoonsteen. Leert je luisteren naar jezelf en haalt emoties omhoog.

  € 6,50
 • Ametrien
  Ametrien

  Ametrien is een mengeling van amethist en Citrien. Ame(thist) en (Ci)trien. Hij staat voor overeenstemming bereiken, samenkomen en onderhandelen vanwege het naadloos in elkaar overgaan van de amethist en de Citrien in één steen. A

  € 2,95
 • Apache traan
  Apache traan

  Apachetranen is een vriendelijke variant van obsidiaan. Apachetranen zorgen ervoor dat je gemakkelijk verbinding maak met je emoties en helpen je om oud zeer te zuiveren en te helen, ook uit vorige levens.

  € 2,95
 • Amethist uit Zambia
  Amethist uit Zambia

  Amethist trommelsteentjes
  Amethist is de steen van "zuivering, bescherming en helderheid"
  Verder ondersteunt amethist bij bloedarmoede, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie. Helpt bij verdriet en loslaten van angstgevoelens.

  € 0,75
© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel