Topaas in de kleur geel

Een topaas in de kleur geel werkt uitstekend tegen negativiteit. Het is dan ook een goede edelsteen om bij je te hebben in tijden van stress. Je draagt deze edelsteen op je huid of legt deze op een relevante plek. Alle stenen die ik in mijn webshop aanbiedt, zijn vooraf door mij gevoeld. Zo ben je verzekerd van een krachtige werking. Ontdek het assortiment!

 


Wil je direct een Topaas geel kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De positieve werkingen van topaas in het geel

Zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak heeft de topaas in het geel een positieve werking. Als je deze steen bij je draagt, verdwijnt negativiteit om je heen. Je gaat daarnaast beter om met problemen, hebt een betere weerstand tegen stress en ziet weer helder in uitzichtloze situaties. Op lichamelijk vlak ondersteunt de topaas de stofwisseling, de schildklier en de huid en biedt de steen verlichting bij eetproblemen en -stoornissen, zoals anorexia. Je kunt bij XoXo’s verschillende edelstenen op kleur kopen. Naast de topaas in de kleur geel vind je hier onder andere:

Plaats je bestelling en ontvang deze snel in huis

Wil je graag een topaas in de kleur geel bestellen? Plaats je bestelling vóór 15.00 uur, dan stuur ik deze dezelfde dag nog naar je op. Zo heb je je bestelling snel in huis. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan heb je een retourtermijn van veertien dagen. Voor vragen of persoonlijk advies over welke edelstenen je het best aanschaft, bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar info@xoxos.nl.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel