Topaas geel

Een topaas in de kleur geel werkt uitstekend tegen negativiteit. Het is dan ook een goede edelsteen om bij je te hebben in tijden van stress. Je kunt deze edelsteen op je huid dragen of op een relevante plek leggen. Bekijk het aanbod!

 


Wil je direct een Topaas geel kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De positieve werkingen op fysiek en geestelijk vlak van de topaas in de kleur geel

Zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak heeft de gele topaas verschillende positieve uitwerkingen. Met deze edelsteen bij je verdwijnt negativiteit om je heen. Je gaat beter om met je problemen, hebt een betere weerstand tegen stress en ziet weer helder in uitzichtloze situaties. Op lichamelijk vlak ondersteunt de edelsteen de stofwisseling, de schildklier en de huid. Daarnaast heeft de gele topaas een positieve uitwerking op anorexia.

Edelstenen in verschillende kleuren kopen

Je kunt bij XoXo’s verschillende edelstenen op kleur kopen. Naast de topaas in de kleur geel vind je hier onder andere:

Dit is slechts een greep uit het aanbod. Wil je graag persoonlijk advies ontvangen over een geschikte edelsteen voor jou? Dan sta ik graag voor je klaar.

Plaats je bestelling en ontvang deze snel in huis

Wil je graag een topaas in de kleur geel bestellen? Plaats je bestelling vóór 15.00 uur, dan verzend ik deze dezelfde dag nog naar je toe. Zo heb je je bestelling snel in huis. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan heb je een retourtermijn van veertien dagen. Voor vragen of meer informatie over de edelstenen en aanverwante producten bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl.

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel