Groene halfedelsteen

Ben je op zoek naar een groene halfedelsteen? Ontdek dan het ruime aanbod edelstenen in deze kleur bij XoXo’s. De kleur groen werkt kalmerend. Je zult merken dat je je kalmer voelt als je een groene halfedelsteen als sieraad of mineraal op je lichaam draagt of op een relevante plek in een ruimte legt. Kies de edelsteen die goed aanvoelt voor jou en ervaar de krachtige eigenschappen van een halfedelsteen in deze kleur.

 


Wil je direct een Groene halfedelsteen kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De eigenschappen van een groene halfedelsteen

Je hebt bij XoXo’s de mogelijkheid om edelstenen op kleur te kopen, waaronder halfedelstenen in de kleur groen. Groen wordt ook wel de kleur van het hart genoemd. Een groene halfedelsteen maakt het hart dan ook sterker. Het helpt je meer vanuit je hart te leven en zorgt dat je dichter bij je gevoel kunt. Met een groene halfedelsteen voel je je harmonieuzer en optimistischer. Het kalmerende effect werkt door op fysiek vlak, met name op je zenuwstelsel. Daarnaast prikkelt de edelsteen de activiteiten in de lever en gal. Voorbeelden van halfedelstenen in deze kleur zijn de agaat mos, de jade steen en de edelsteen van serafiniet.

Ervaar het kalmerende effect zelf en bestel deze halfedelstenen nu

Kun je, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak, kalmte gebruiken? Wil je meer vanuit je hart gaan leven? Een groene halfedelsteen kan je hierbij helpen. Kies daarom de halfedelsteen in deze kleur die goed aanvoelt en plaats je bestelling. Alle edelstenen zijn handpicked, wat betekent dat ik de energieën van de stenen zelf gevoeld heb. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan heb je een retourmogelijkheid van veertien dagen. Voor meer informatie of advies ben je welkom om te bellen naar 06-13128388 of een e-mail te sturen naar sabrina@xoxos.nl. Ik help je graag. 

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel