Groene halfedelsteen

Ben je op zoek naar een groene halfedelsteen? Ontdek dan het ruime aanbod stenen bij XoXo’s. De kleur groen werkt kalmerend. Je zult merken dat je je kalmer voelt als je een groene halfedelsteen als sieraad of mineraal op je lichaam draagt of op een relevante plek in een ruimte legt. Kies de edelsteen die goed aanvoelt voor jou en ervaar de krachtige eigenschappen van deze halfedelsteen.

 


Wil je direct een Groene halfedelsteen kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De eigenschappen van een groene halfedelsteen

Je hebt bij XoXo’s de mogelijkheid om edelstenen op kleur te kopen, waaronder halfedelstenen in de kleur groen. Groen wordt ook wel de kleur van het hart genoemd en maakt het hart dan ook sterker. Het helpt je meer vanuit je hart te leven en zorgt dat je dichter bij je gevoel komt. Met een groene halfedelsteen voel je je harmonieuzer en optimistischer. Het kalmerende effect werkt door op fysiek vlak, met name op het zenuwstelsel, en prikkelt activiteiten in de lever en gal. Voorbeelden van halfedelstenen in deze kleur zijn de agaat mos en de jade steen. Ook bestel je in mijn webshop een edelsteen van serafiniet met een krachtige werking.

Ervaar het kalmerende effect zelf en bestel deze halfedelstenen

Kun je, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak, kalmte gebruiken? Wil je meer vanuit je hart leven? Bestel dan direct een groene halfedelsteen. Alle edelstenen zijn handpicked, wat betekent dat ik de energieën van de stenen zelf gevoeld heb voorafgaand aan de inkoop. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je tot veertien dagen je bestelling retourneren. Voor meer informatie over onze halfedelstenen of edelstenen voor het keelchakra, ben je welkom om te bellen naar 06-13128388 of een e-mail te sturen naar info@xoxos.nl. Ik help je graag!

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel