Edelstenen in de kleur zwart

Je kunt bij XoXo’s verschillende soorten edelstenen in het zwart bestellen. Zwarte edelstenen hebben krachtige eigenschappen, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Alle edelstenen zijn handpicked. Dit wil zeggen dat ik de energieën van de stenen voorafgaand aan de inkoop zelf gevoeld heb. Ontdek welke edelsteen in deze kleur bij je past en ervaar de krachtige werking ervan.

 


Wil je direct een Edelsteen kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

De eigenschappen van edelstenen in de kleur zwart

Je hebt bij XoXo’s de mogelijkheid om edelstenen op chakra, op klacht of op kleur te kiezen. Zoek je (half)edelstenen op kleur, dan zie je dat zwart één van de mogelijke kleuren is. De krachtige eigenschappen van zwarte edelstenen voel je op fysiek en geestelijk niveau. Op fysiek vlak merk je dat zwarte edelstenen pijnstillend werken. De steen heeft invloed op de bijnieren, waardoor je haren en nagels sterker worden. Op geestelijk vlak versterkt de zwarte edelsteen de geestelijke weerstand. De steen maakt dat je je meer verbonden voelt met de aarde en geeft je meer zelfvertrouwen. Voorbeelden van zwarte edelstenen zijn onder andere de onyx, de toermalijn en de apachetraan.

Bestel edelstenen in deze kleur nu

Edelstenen, bijvoorbeeld in de kleur zwart, zijn prachtige creaties van de natuur. Gun jezelf of een ander dit mooie cadeau en plaats je bestelling! Naast zwarte edelstenen kun je ook andere halfedelstenen op kleur kopen, waaronder oranje aventurijn en gele topaas. Kies de kleur die goed aanvoelt en schakel, indien gewenst, mij in voor persoonlijk advies. Voor meer informatie of advies bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel