Oranje aventurijn

Een edelsteen van aventurijn in de kleur van oranje heeft eigenschappen die zowel je mentale als fysieke welzijn bevorderen. Bekijk het aanbod in de webshop en kies de edelsteen die geschikt is voor jou. Je kunt hierbij ook altijd persoonlijk advies vragen mocht je dit wensen.

 


Wil je direct een Aventurijn kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Ontdek de werkende eigenschappen van aventurijn in de kleur oranje

Oranje aventurijn heeft een sterke verbinding met je tweede chakra, het heiligbeenchakra. Je ziet dit mineraal in deze kleur ook terug in bijvoorbeeld de chakra piramide. De aventurijn edelsteen in de kleur oranje draagt bij aan de verwezenlijking van je dromen. Het stimuleert levendigheid, opgewektheid en ontspanning. Daarnaast bevordert het de bloedaanmaak en doorbloeding. Het is heilzaam voor je zintuigen en je lever. Oranje aventurijn biedt daarnaast bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld je telefoon. Je ziet: het is een edelsteen met vele krachtige eigenschappen.

Bestel deze edelsteen nu

Wil je de oranje aventurijn graag bestellen? Plaats je bestelling dan vóór 15.00 uur, zodat ik deze dezelfde dag nog naar je kan verzenden. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan heb je veertien dagen de tijd om je bestelling te retourneren. In dit geval kun je ook altijd contact met me opnemen door te bellen naar 06-13128388 of een e-mail te sturen naar sabrina@xoxos.nl. Ook voor vragen of persoonlijk advies ben je welkom om via deze contactgegevens contact met me te zoeken!

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel