Een aventurijn in het oranje

Een edelsteen van aventurijn in de kleur oranje heeft eigenschappen die zowel je mentale als fysieke welzijn bevorderen. Bekijk het uitgebreide aanbod in mijn webshop en kies de steen waar jij een goed gevoel bij hebt. Je kunt hierbij ook altijd persoonlijk advies vragen zodat je een steen kiest die écht bij je past.

 


Wil je direct een Aventurijn kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Ontdek de sterke eigenschappen van aventurijn in de kleur oranje

Oranje aventurijn heeft een sterke verbinding met je tweede chakra, het heiligbeenchakra. Je ziet dit mineraal ook terug in bijvoorbeeld de chakra piramide. De edelsteen in de kleur oranje draagt bij aan de verwezenlijking van je dromen. Het stimuleert levendigheid, opgewektheid en ontspanning en bevordert de bloedaanmaak en doorbloeding. Ook is de steen heilzaam voor je zintuigen en je lever. De aventurijn steen biedt daarnaast bescherming tegen stralingen van bijvoorbeeld je telefoon. Je ziet: de oranje aventurijn heeft vele krachtige eigenschappen.

Kies een edelsteen waar jij een goed gevoel bij hebt

Wil je de oranje aventurijn graag bestellen? Plaats je bestelling dan vóór 15.00 uur, zodat ik deze dezelfde dag nog naar je kan verzenden. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan heb je veertien dagen de tijd om je bestelling te retourneren. In dit geval kun je ook altijd contact met me opnemen door te bellen naar 06-13128388 of een e-mail te sturen naar info@xoxos.nl. Ook voor vragen of persoonlijk advies ben je welkom om contact met me te zoeken!

© 2016 - 2024 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel