Agaat kopen

Je kunt bij XoXo’s verschillende producten van agaat kopen. Dit mineraal komt in verschillende soorten, zoals de agaat boom, de agaat crazy lace de agaat geode en de agaat mos. Iedere soort heeft andere eigenschappen. Je kunt agaat kopen in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld in losse stenen, schijven of in armbanden. Ontdek welke edelsteen van agaat goed voelt voor jou en geef jezelf een gift from nature!

 


Wil je direct een Agaat kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Edelstenen van agaat kopen die bij je passen

Edelstenen van agaat hebben stuk voor stuk sterke eigenschappen. Op fysiek vlak heeft agaat een positieve werking op de geslachtsorganen. Het is dan ook de ideale beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Agaat heeft daarnaast een positieve invloed op de blaas, bloedvaten en ogen. Op mentaal vlak draagt de edelsteen bij aan je zelfvertrouwen. Het zorgt ervoor dat je minder twijfelt en reduceert psychische spanningen. Andere varianten van de agaat hebben ook weer andere eigenschappen. Zo zuivert de agaat boom je energieveld en vermindert de agaat crazy lace de kans op infecties. Bekijk het aanbod en kies de edelstenen of de juwelen van agaat die bij je passen.

Plaats je bestelling bij dé webshop in edelstenen

XoXo’s heeft een breed aanbod edelstenen, welke je op chakra, klacht of kleur kunt bestellen. Zo kies je altijd de edelsteen met de juiste eigenschappen voor jou. Naast edelstenen van agaat kun je bijvoorbeeld ook edelstenen van oranje aventurijn, jade edelstenen of blauwe calciet edelstenen kopen. Ik geef je graag persoonlijk advies over de edelstenen. Kun je dit advies gebruiken of heb je andere vragen? Bel dan naar 06-13128388 of stuur een e-mail naar sabrina@xoxos.nl.

© 2016 - 2024 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel