Serafiniet

Edelstenen van serafiniet zijn zeer krachtige genezers van het lichaam, de ziel en de geest. Deze steen helpt je zeven chakra’s in balans te brengen. Bij XoXo’s koop je deze serafiniet als losse steen of in de vorm van een ketting. Zo draag je de steen gemakkelijk bij je en ervaar je de krachtige werking altijd en overal. Alle stenen zijn handpicked. Dit wil zeggen dat ik, voorafgaand aan de inkoop, deze zelf gevoeld heb. Je kunt dus rekenen op een krachtige werking van de producten.

 


Wil je direct een Serafiniet kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Ervaar de sterke eigenschappen van edelstenen van serafiniet

Serafiniet is, net als stenen van jade, een edelsteen met een groene kleur. Deze steen beschermt en reinigt je op verschillende lichamelijke vlakken. Zo bevordert de steen de opname van ijzer, zuurstof en voedingstoffen in het bloed en werkt het dan ook goed tegen bloedarmoede, futloosheid en duizeligheid. De edelsteen heeft daarnaast een positieve werking op je hart en longen. Ook op geestelijk vlak biedt de sterke ondersteuning: Serafiniet is namelijk een zuiverende steen die energie en balans opwekt, welzijn bevordert en verlichting biedt bij depressie.

Plaats je bestelling direct

Wil je graag een groene halfedelsteen van serafiniet kopen? Of heb je interesse in geodes? Plaats dan je bestelling eenvoudig in mijn webshop. Bestellingen die vóór 15.00 uur geplaatst zijn, stuur ik dezelfde dag nog naar je op. Heb je vragen over de edelstenen of ontvang je graag advies? Bel dan naar 06-13128388 of stuur een e-mail naar info@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel