Serafiniet

Edelstenen van serafiniet zijn zeer krachtige genezers van de lichaam, de ziel en de geest. Deze steen helpt je zeven chakra’s in balans te brengen. Bij XoXo’s koop je deze edelsteen als losse steen of in de vorm van een hanger. Zo draag je de edelsteen gemakkelijk bij je en ervaar je de krachtige werking altijd en overal. 

 


Wil je direct een Serafiniet kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Ervaar de sterke eigenschappen van edelstenen van serafiniet

Serafiniet is, net als edelstenen van jade, een edelsteen met een groene kleur. Deze steen beschermt en reinigt je op verschillende lichamelijke vlakken. Zo bevordert serafiniet de opname van ijzer, zuurstof en voedingstoffen in het bloed. Het werkt dan ook goed tegen bloedarmoede, futloosheid en duizeligheid. De edelsteen heeft daarnaast een positieve werking op je hart en longen. Ook op geestelijk vlak biedt het sterke ondersteuning. Serafiniet is namelijk een zuiverende steen die energie en balans opwekt. Het bevordert je welzijn en biedt verlichting bij depressie.

Plaats je bestelling nu

Alle edelstenen van XoXo’s zijn handpicked. Dit wil zeggen dat ik deze, voorafgaand aan de inkoop, zelf gevoeld heb. Je kunt dus rekenen op een krachtige werking van de edelstenen. Wil je graag een groene halfedelsteen van serafiniet kopen? Plaats dan je bestelling eenvoudig in de webshop. Bestellingen die vóór 15.00 uur geplaatst zijn, stuur ik dezelfde dag nog naar je toe. Heb je vragen over de edelstenen of ontvang je graag advies? Bel dan naar 06-13128388 of stuur een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel