Jade steen kopen

Wil je graag een jade steen kopen? Dat is een goede keuze. Een steen van jade beschikt over tal van krachtige eigenschappen. De steen biedt dan ook ondersteuning bij diverse klachten. Bij XoXo’s kun je een jade steen in verschillende varianten kopen, zoals een gladde of een ruwe variant. Kies de steen die goed voelt en ervaar de krachtige werking!

 


Wil je direct een Jade steen kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Kies ervoor een gladde of ruwe jade steen te kopen en ontdek de sterke werkingen

Een gladde of ruwe steen van jade bevat verschillende reinigende en beschermende eigenschappen. De eigenschappen verschillen per kleur van de (half)edelsteen. Zo biedt de groene jade steen ondersteuning bij ontgifting, de versterking van het zenuwstelsel en het herstel na een operatie of verwondingen. De edelsteen zorgt daarnaast voor harmonie. Het trekt vreugde, energie, geluk en welvaart aan. Kies je ervoor om een blauwe jade steen te kopen? Dan heb je een echte filosoofsteen. Deze blauwe edelsteen helpt je onder andere naar je hart te luisteren en je denken tot rust te brengen. Het is belangrijk aan te voelen welke steen bij je past. Bekijk daarom ook eens de andere edelstenen, zoals:

Je kunt hierover bij mij altijd persoonlijk advies vragen.

Bestel jouwe edelsteen nu

Wanneer je graag een gladde of ruwe jade steen bij XoXo’s wilt kopen, plaats je je bestelling eenvoudig in de webshop. Bestellingen die vóór 15.00 uur geplaatst zijn, verzend ik dezelfde dag nog naar je toe. Ben je toch niet tevreden over je bestelling? Dan heb je een retourmogelijkheid met een duur van veertien dagen. Voor vragen bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Ik help je graag!

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel