Jade steen kopen

Wil je graag een jade steen kopen? Dat is een goede keuze. Een steen van jade beschikt over tal van krachtige eigenschappen en biedt ondersteuning bij diverse klachten. Bij XoXo’s kun je een jade steen in verschillende varianten kopen, zoals een gladde of ruwe variant. Kies de steen die goed voelt en ervaar de krachtige werking!

 


Wil je direct een Jade steen kopen?

Bekijk ons assortiment
 

 

 

Kies ervoor om een jade steen te kopen en ontdek de sterke werking

Een gladde of ruwe steen van jade bevat verschillende reinigende en beschermende eigenschappen. De eigenschappen verschillen per kleur van de (half)edelsteen. Zo biedt de groene steen ondersteuning bij ontgifting, versterking van het zenuwstelsel en een bevordering van het herstel na een operatie of verwondingen. De steen zorgt daarnaast voor harmonie en trekt vreugde, energie, geluk en welvaart aan. Kies je ervoor om een blauwe jade steen te kopen? Dan heb je een echte filosoofsteen. Deze blauwe edelsteen helpt je onder andere naar je hart te luisteren en je tot rust te brengen. Naast een ruwe of gladde steen van jade vind je bij mij ook andere stenen, zoals:

Bestel jouwe ruwe of gladde steen van jade

Wanneer je graag een jade steen bij XoXo’s wilt kopen, plaats je je bestelling eenvoudig in de webshop. Bestellingen die vóór 15.00 uur geplaatst zijn, stuur ik dezelfde dag nog naar je toe. Ben je toch niet tevreden over de ruwe of gladde jade steen? Dan mag je deze tot veertien dagen retourneren. Voor vragen over het kopen van een jade steen, neem je contact met me op via 06-13128388 of info@xoxos.nl. Ik help je graag!

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel