Sorteer op
 • bergkristal drakenschedels los of als set
  bergkristal drakenschedels los of als set

  Drakenschedels in bergkristal in 3 formaten. Als set of los te koop. Klik de keuze klein, middel, groot of set aan middels de bestel button.

  € 75,00
 • Aventurijn drakenschedels
  Aventurijn drakenschedels

  Drakenschedels in aventurijn in 3 verschillende formaten. Als set te koop of los. U ontvangt de door u gekozen formaat van de foto.

  € 115,00
 • Onyx drakenschedels
  Onyx drakenschedels

  Drakenschedels in onyx in 2 formaten. Als set of los te koop. Klik de keuze klein, groot of set aan middels de bestel button.
  U ontvangt de set of gekozen formaat van de foto.

  € 95,00
 • Fluoriet drakenschedels
  Fluoriet drakenschedels

  Drakenschedels in fluoriet in 3 formaten. Als set of los te koop. Klik de keuze klein, middel, groot of set aan middels de bestel button.
  U ontvangt de set of gekozen formaat van de foto.

  € 75,00
 • Verkocht

  Dream amethist drakenschedel
  Dream amethist drakenschedel

  VERKOCHT. Drakenschedel in dream amethist. U ontvangt de drakenschedel van de foto.

 • Roze kwarts drakenschedels
  Roze kwarts drakenschedels

  Drakenschedels in roze kwarts in 3 formaten. Als set of los te koop. Klik de keuze klein, middel, groot of set aan middels de bestel button.
  U ontvangt de set of gekozen formaat van de foto.

  € 95,00
 • Labradoriet drakenschedels
  Labradoriet drakenschedels

  Drakenschedels in labradoriet in 2 formaten. Als set of los te koop. Klik de keuze klei, groot of set aan middels de bestel button.
  U ontvangt de set of gekozen formaat van de foto.

  € 100,00
 • Amethist drakenschedel
  Amethist drakenschedel

  Amethist drakenschedel. U ontvangt de drakenschedel van de foto.

  € 110,00
 • Tijgerijzer drakenschedel
  Tijgerijzer drakenschedel

  Drakenschedel in tijgerijzer. U ontvangt de drakenschedel van de foto.

 • Tijgeroog drakenschedels
  Tijgeroog drakenschedels

  Drakenschedels in tijgeroog. U ontvangt de set of gekozen formaat van de foto.

  € 95,00

Een tijgeroog, groene roze of andere drakenschedel kopen

In deze webshop kun je een groene, roze, tijgeroog of andere soort drakenschedel kopen. Draken zijn mythische wezens. De draak speelt wereldwijd een rol in vele mythen en legendes. Draken komen uit een wereld die samengaat met magie. Drakenschedels geven een bijna magische energie af: drakenenergie. Er wordt veel geschreven over drakenenergie. Ik houd ervan en vind het bovenal betoverend.

De werking van een tijgeroog, groene of roze drakenschedel die je hier kunt kopen

Drakenschedels verhogen de energie in je huis en activeren, net als dragonstones, drakenenergie. Iedere schedel geeft een ander soort energie af. Een tijgeroog drakenschedel beschermt je bijvoorbeeld tegen negatieve invloeden van buitenaf. In moeilijke periodes geeft deze schedel je moed en vertrouwen. Een roze drakenschedel, gemaakt van roze kwarts, bevordert zelfacceptatie en inlevingsvermogen. Deze schedel maakt je ontvankelijk voor liefde. De groene drakenschedel van aventurijn die je in de webshop kunt kopen, wekt levenslust, optimisme en blijdschap op. Ook de andere drakenschedels, bijvoorbeeld van onyx, labradoriet of fluoriet, stralen hun eigen krachtige, zuiverende energieën uit.

Een drakenschedel kiest jou uit!

De klik met een drakenschedel voel je gelijk. Het grijpt je en laat je niet meer los. Dit is een duidelijk teken dat de draak met jou aan de slag wilt. Drakenenergie is een zeer krachtige en zuiverende energie. De draak laat je met kracht en op een heel directe manier zien waar je aandachtspunten liggen. Deze energie kan zeer confronterend zijn, maar als je ervoor kiest om te luisteren dan kunnen er magische energieën ontstaan. Luister dus naar je gevoel wanneer je een drakenschedel gaat kopen en ontdek vanzelf welke bij je past, of dit nu een tijgeroog, groene of roze drakenschedel is. Indien gewenst wil ik je hierin graag begeleiden en adviseren.

Bestel de schedel die bij je past

Deze prachtige gifts from nature zullen je veel kracht geven in jouw dagelijks leven. Laat je betoveren door deze mooie drakenschedels en kijk en voel welke jou roept! Plaats je bestelling vóór 15.00 uur, dan verzend ik deze dezelfde dag nog naar je toe. Voor meer informatie bel je naar 06-13128388 of stuur je een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel