Mijn  naam is Sabrina Bakker.

Ik ben gefascineerd door ons zelf herstellend vermogen.

Veel mensen zijn zich niet bewust waar ons prachtige lichaam toe in staat is. Door gebruik te maken van natuurlijke producten, het vermijden van toxische belasting en eventueel het aanpassen van onze voeding zijn bijna alle lichamelijke en geestelijke klachten drastisch te verbeteren en zelfs op te lossen.

Ik heb zelf enkele gezondheidsklachten gehad waaronder endometriose. Door gebruik te maken van edelstenen, essentiële oliën, een stuk bewustwording over hoe ons lichaam werkt en aanpassing van mijn voeding ben ik er volledig vanaf gekomen. In 2016 heeft de gynaecoloog zelfs bevestigd dat de endometriose niet meer actief is en zelfs is verschrompeld.

Ik geloof dat iedereen weer lekker in zijn of haar vel kan komen te zitten.

Mocht jij hulp kunnen gebruiken of advies willen om je zelf herstellend vermogen te ondersteunen dan help ik je graag. 

Vanuit mijn eigen traject om weer in balans te komen heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd:    

         

Alle geleerde technieken pas ik toe op mezelf, vrienden, familie en inmiddels aardig wat mensen die mij via via hebben weten te vinden. Ik heb inmiddels mooie resultaten behaald met diverse klachten zoals slaapproblemen bij volwassenen en kinderen, allerlei soorten menstruatie klachten, stress, depressie, vermoeidheid, angsten, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen etc.

Voor meer informatie kijk bij Advies en begeleiding.

Lieve groet,

Sabrina

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel