Anti-straling & watervitalisatie

Tegenwoordig kunnen we draadloze en elektrische toepassingen niet meer weg denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar veel mensen weten niet dat het een bewezen feit is dat al deze producten ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's.

Symptomen en klachten door straling kunnen zijn: moeheid, kramp in de kaken, hoofdpijn, slapeloosheid, onrust, moeite met ademen. Of, en de mate waarin, straling belastend voor u is hangt van verschillende factoren af zoals: hoeveel beweging en rust u neemt, aan hoeveel stress u blootstaat en ook of u zich teveel zorgen maakt over straling.

Straling werkt in op de elektromagnetische interacties in het menselijk lichaam waar het biologische verstoring veroorzaakt. Deze verstoring die ons lichaam en ons functioneren vaak onbewust belast wordt elektrostress genoemd. Het verband tussen straling en gezondheidsklachten wordt vaak niet gelegd. Als straling is geneutraliseerd heeft dat vaak een positeve uitwerking.

Bronnen van straling zijn: mobiele en draadloze telefoon, babyfoon, wifi, zendmasten laptops, tablets, kunststof knuffels, lampen, niet geaarde stroomkabels, ijzeren bedden, elektronica in de auto, en andere stralingsbronnen.

Mobiele telefoons, draadloze (Dect) telefoons en babyfoons zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.


Beschermende oplossingen bij diverse stralingsbronnen

Voor op een mobiele of draadloze telefoon, babyfoon en microgolven (magnetron), laptop etc.
- Radisafe - Straling beschermende mobiele telefoon sticker

- eventueel in combinatie met telefoonbuddy (combi hangertje van zwarte toermalijn en roze kwarts)

Voor het ontstoren van ruimtes met elektrische apparatuur of andere stralingsbronnen het verhogen van de energie en het verbeteren van de sfeer:

- Anti-stralingskit

- Zoutsteenlamp (zie rubriek verlichting)

Voor het afvoeren van straling in uw lichaam kunt u water drinken dat is gevitaliseerd:

- Kraan watervitaliser

- Douche watervitliser

- Penvitaliser

- Aqua gems

Speciaal voor de hoog sensitieve mensen hebben we ook een HSP-er set.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel