Sorteer op
 • Anti stralingsset
  Anti stralingsset

  Anti stralingsset bestaande uit ruwe Roze kwarts, Bergkristal en Toermalijn.

  Te plaatsen op elke gewenste plek in huis.Denk ook eens aan de meterkast!

  Kleur: roze, wit en zwart

  € 12,50
 • Calm your house
  Calm your house

  Amethist staat bekent om zijn kalmerende werking. Deze Amethist cluster kanjer neemt spanning weg. Zet hem dus vooral op een plek in huis die meer Zen kan gebruiken.

  € 9,50
 • HSP-er setje
  HSP-er setje

  Deze set bestaat uit een aquamarijn trommelsteen, een labradoriet emu egg en een toermalijnkwarts trommelsteen. Het helpt aarden en beschermen tegen overprikkeling en negatieve invloeden.

  € 15,50
 • RadiSafe telefoon sticker
  RadiSafe telefoon sticker

  Radisafe anti-stralingssticker voor oa uw mobiele en draadloze telefoon.
  1. beschermt tegen EMP
  2. beschermt tegen EMR
  3. beschermt tegen straling
  Reduceert onnodige EMF golven

  € 15,00
 • Stop straling
  Stop straling

  Zwarte toermalijn staat bekent om zijn kwaliteiten om negatieve energie af te voeren. Plaats de zwarte toermalijn bij de tv, computer of in de meterkast om de straling zoveel mogelijk af te voeren.

  € 7,50

Anti-stralingsticker voor je telefoon

In mijn webshop zijn producten te verkrijgen die ons grotendeels beschermen tegen allerlei soorten straling, waaronder een anti-stralingsticker voor je telefoon. Zoals we allemaal tegenwoordig weten, heeft straling een behoorlijke invloed op onze gezondheid. Wereldwijd ervaren mensen gezondheidsklachten veroorzaakt door de straling van allerlei mobiele apparaten. Met de producten uit de webshop van XoXo’s bescherm je jezelf hiertegen.

De werking van een anti-stralingsticker voor je telefoon

Eén van de mogelijkheden om jezelf te beschermen tegen stralingen, is het plaatsen van een anti-stralingsticker op je telefoon. Deze sticker beschermt tegen EMP (elektromagnetische puls) en EMR (elektromagnetische straling). Het absorbeert en transformeert elektromagnetische stralingsgolven en reduceert de warmtestralingen op hersenen met 96,43%. Daarbij laadt je telefoon dankzij de sticker sneller op en gaat de batterij van je telefoon twee tot drie keer langer mee. Naast een anti-stralingsticker voor je telefoon koop je ook andere producten die beschermen tegen straling, zoals:

Plaats je bestelling en bescherm jezelf en je omgeving

Bestel de anti-stralingsproducten, zoals de anti-stralingsticker voor je telefoon of een HSP-setje, in mijn webshop. Bestellingen die vóór 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Mocht je niet tevreden zijn, dan is er een retourmogelijkheid van veertien dagen. Voor vragen over producten in de webshop neem je contact met me op door te bellen naar 06-13128388 of een e-mail te sturen naar info@xoxos.nl. Ik geef je graag persoonlijk advies.

© 2016 - 2023 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel