Sorteer op
 • Zoutlamp eend
  Zoutlamp eend

  Zoutsteen lamp eend, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt.
  Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 40,00
 • Zoutlamp 4-6 kilo
  Zoutlamp 4-6 kilo

  Indien je op model wilt bestellen. Kijk bij mindful wonen categorie lampen om een lamp van de foto uit te kiezen. Anders krijg je een willekeurige zoutlamp opgestuurd.

  € 25,00
 • Zoutlamp mood changing colors
  Zoutlamp mood changing colors

  De lamp kan variëren in kleur van wit tot oranje. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat

  € 9,00

Zoutlamp in de vorm van een bol of andere vormen

Bij XoXo’s bestel je een zoutlamp in verschillende vormen, zoals een bol, eend of hart. Iedere zoutsteenlamp wordt geleverd met een kabel en een lampje van 15 watt. Zoutsteen uit de Himalaya heeft verschillende doeleinden. Het geeft een ontspannend effect en is daarom rustgevend en kalmerend voordat je gaat slapen. Himalaya zoutsteen wordt daarnaast gebruikt als scrub of badzout, wat stresseczeem en huideczeem vermindert. Het zout wordt ook toegevoegd aan eten. Bij XoXo’s vind je deze zoutsteen nu in de vorm van een zoutlamp, bijvoorbeeld in een bol of andere vormen. Bekijk het aanbod en kies de zoutlamp die bij je past!

De positieve effecten van een zoutlamp in een bol of andere vorm

Behalve dat deze zoutstenen lampen een werkelijk prachtig licht geven, werken deze lampen ook vitaliserend. Hoe wij ons voelen hangt volgens wetenschappers af van het aantal positieve en negatieve ionen in de lucht. Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door onder andere beeldschermen, sigarettenrook en elektrische apparatuur, kan leiden tot lusteloosheid en depressiviteit. Dit kan worden tegengegaan door een hoge concentratie aan negatieve ionen. Deze zijn bijvoorbeeld aanwezig bij watervallen, aan zee of na een onweersbui, maar ook bij zoutkristallen. Zoutsteen zuivert de lucht als het ware van positief geladen ionen. Het brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes. Het is niet voor niets dat de lucht in de Himalaya zo zuiver is! Met een zoutlamp in de vorm van een bol of andere vorm zuiver je ook de lucht in jouw omgeving. Deze lamp is dan ook een ware toevoeging aan de ruimtes in jouw huis. Een échte gift from nature, dus.

Waar is een zoutlamp precies van gemaakt?

Ruwe zoutstenen vormen de basis voor de zoutsteenlampen. Deze komen vanuit de wereldberoemde zoutsteenmijnen in de Himalaya. De zoutkristallen uit het steen zijn circa 180 miljoen jaar geleden ontstaan door het indrogen van oceanen. De zoutkristallen voor onze zoutsteenlampen worden 250 meter diep onder de grond gedolven. Iedere zoutlamp is weer anders van kleur en vorm, bijvoorbeeld een bol, omdat deze handmatig worden verwerkt tot het eindproduct. Zo is iedere zoutsteenlamp uniek.

Bestel jouw lamp naar keuze nu

Of je nu gaat voor een zoutlamp in de vorm van een bol, eend of hart: iedere lamp heeft dezelfde zuiverende werking. Kies daarom de lamp die bij je past en plaats je bestelling! Wil je meer zuiverende producten bestellen? Bekijk dan eens de piramides van bergkristal. Of ga juist voor anti-stralingstickers voor je telefoon, welke je beschermen tegen allerlei soorten stralingen. Heb je vragen over de producten of wil je advies? Bel dan naar 06-13128388 of stuur een e-mail naar sabrina@xoxos.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ik help je graag!

© 2016 - 2022 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel