Sorteer op
 • Roze kwart lamp
  Roze kwart lamp

  Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart

  € 250,00
 • Zoutlamp bol
  Zoutlamp bol

  Zoutsteen lamp bol, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt.
  Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 35,00
 • Zoutlamp 1,5 -3 kilo
  Zoutlamp 1,5 -3 kilo

  Zoutsteen lamp 2 - 3 kilo, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 17,50
 • Zoutlamp eend
  Zoutlamp eend

  Zoutsteen lamp eend, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt.
  Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 40,00
 • Zoutlamp 4-6 kilo
  Zoutlamp 4-6 kilo

  Zoutsteen lamp 6 - 9 kilo, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 25,00
 • -22%

  Zoutlamp 12-18 kilo
  Zoutlamp 12-18 kilo

  Zoutsteen lamp 12 - 18 kilo, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 45,00 € 35,00
 • Zoutlamp hart
  Zoutlamp hart

  VERKOCHT
  Zoutsteen lamp hart, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt.
  Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 55,00
 • Zoutlamp bol wit
  Zoutlamp bol wit

  Zoutsteen lamp bol wit, wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect.

  € 37,50
 • Zoutlamp mood changing colors
  Zoutlamp mood changing colors

  UITVERKOCHT
  De lamp kan variëren in kleur van wit tot oranje. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat

  € 9,00
 • Himalaya zout theelicht houder in standaard
  Himalaya zout theelicht houder in standaard

  Theelicht houder van himalaya zout. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Het wordt gebruikt als scrub, badzout

  € 15,00
 • Zoutlamp met roze kwarts stenen bovenop
  Zoutlamp met roze kwarts stenen bovenop

  Mooie combinatie van een zoutlamp met roze kwarts.

  € 37,50

Verlichting / zoutsteenlampen

Zoutsteen lamp wordt geleverd met kabel en lampje 15 watt. Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Het wordt gebruikt als scrub, badzout of wat gebruikt wordt in het eten. Zoutsteen vermindert stresseczeem en huideczeem.

Behalve dat deze zoutstenen lampen een werkelijk prachtig licht geven, werken deze lampen ook vitaliserend. Hoe wij ons voelen hangt volgens wetenschappers af van het aantal positieve en negatieve ionen in de lucht. Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door o.a. beeldschermen, sigarettenrook en elektrische apparatuur, kan leiden tot lusteloosheid en depressiviteit. Dit kan worden tegengegaan door een hoge concentratie aan negatieve ionen. Deze zijn o.a. aanwezig bij watervallen, aan zee, na een onweersbui maar ook bijvoorbeeld bij zoutkristallen. Zoutsteen zuivert de lucht als het ware van positief geladen ionen. Zoutsteen brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes. Het is niet voor niets dat de lucht in de Himalaya zo zuiver is!

Vanuit de wereldberoemde zoutsteenmijnen in de Himalaya komen de ruwe zoutstenen die de basis vormen voor onze zoutsteenlampen. Deze zoutkristallen zijn circa 180 miljoen jaar geleden ontstaan door het indrogen van oceanen. De zoutkristallen voor onze zoutsteenlampen worden 250 meter diep onder de grond gedolven. Ieder artikel is weer anders van vorm en kleur, omdat deze handmatig worden verwerkt tot het eindproduct. Zo is iedere zoutsteenlamp uniek. 

© 2016 - 2021 XoXo's Nature up your life | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel